Sladký kapr s polevou a semínky

Suroviny

perník v prášku
1 sáček
vejce, voda a olej podle návodu na sáčku
tmavá poleva v prášku
1 sáček
dýňové semínko v jogurtu
20 g
lískový oříšek
1 ks

Postup přípravy:

Perníkové těsto připravíme podle návodu na obalu, nalijeme ho na plech vyložený papírem na pečení a upečeme v troubě vyhřáté asi na 180˚C. Z ještě vlažného perníku vykrojíme podle šablony z tvrdého papíru dvě ryby. Položíme je na prkénko a ze všech stran je pomocí štětce potřeme tmavou polevou připravenou podle návodu na obalu. Než poleva ztuhne, ozdobíme kapry šupinkami z bílých dýňových semínek a oči uděláme z půlky lískového oříšku.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.12.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist