Sladký jahodový trhanec

Suroviny

těsto
mléko
1/2 l
sůl
cukr krupice
3 PL
vejce
4 ks
vanilkový cukr
1 balíček
krupice
160 g
jahody
300 g
cukr moučka
50 g
tuk

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Bílky oddělíme od žloutků. Mléko, krupici, žloutky a špetku soli ušleháme a necháme asi hodinu stát. Pak vmícháme sníh z bílků a vanilkový cukr. Těsto nalijeme do vymaštěného vyššího plechu a upečeme. Během pečení očistíme jahody, nakrájíme je na kousky a smícháme s cukrem. Hotový trhanec natrháme na porce a na talířích ozdobíme jahodami.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.8.2011 9:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist