Sladkokyselá polévka s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí maso
250 g
bílé zelí
300 g
červená paprika
1/2 ks
středně velká cibule
1 ks
olivový olej
2 PL
citrón
1/2 ks
cukr
4 kostky
rozinka
1 PL
vločky pálivé papriky
1 ČL
houževnatec jedlý (shii-ta-ke)
50 g
naťová cibulka
1 ks

Postup přípravy:

Na oleji opečte drobně nakrájené maso a nakrájenou cibuli, přidejte zelí, drobně nakrájenou červenou papriku a vločky papriky (můžete je nahradit feferonkou). Zalijte asi 0, 75-1 l vody, přidejte rozinky, osolte, opepřete a zvolna vařte 15 minut. Oslaďte a okyselte citrónovou šťávou a vmíchejte jemně nakrájenou cibulovou nať.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist