Sladké pavézky

Suroviny

veka
džem nebo povidla
mouka
3-4 PL
vejce
2 ks
cukr
tuk na smažení
mléka
1 hrnek

Postup přípravy:

Veku nakrájenou na plátky pomažeme džemem nebo povidly a slepíme vždy dvě k sobě. Z ostatních surovin si připravíme hustší těstíčko, v kterém pavézky namáčíme a smažíme na tuku. Hotové pocukrujeme a podáváme. Můžeme je také sypat skořicí.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist