Škvarková pomazánka s vejcem

Suroviny

škvarky
250 g
vejce
2 ks
sterilizovaná okruka
2 ks
cibule
1 ks
hořčice
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Škvarky umeleme na masovém strojku, přidáme natvrdo uvařená a drobně nasekaná vejce, jemně nakrájenou okurku a cibuli. Osolíme, ochutíme hořčicí a dobře promícháme.

Tip: lze přidat i česnek.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist