Skořicový perník s marmeládou

Suroviny

polohrubá mouka
45 dkg
cukr
30 dkg
kakao
2 PL
skořice
1 KL
teplé mléko
1/2 l
prášek do pečiva
1 a 1/2 balení
vanilkový cukr
1 ks
citrónová kůra
vajíčka
2 ks
olej
9 PL

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Vše smícháme a dáme péct. Po upečení rozřízneme na polovinu a namažeme marmeládou. Na perník můžeme dát i čokoládovou polevu.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2011 7:00| autor: savoj

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist