Skopová pečeně na másle a česneku

Suroviny

skopové maso (hřbet nebo kýta)
1 kg
máslo nebo olej
120 g
česnek
4 stroužky
hladká mouka
20 g
petrželka
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso potřete česnekem utřeným se solí, vložte na rozpálený tuk a po všech stranách opečte. Pak je podlijte, dejte do trouby a upečte dočervena (nezapomeňte podlévat).

Maso pak vyjměte, vypečenou šťávu zaprašte moukou, zřeďte vodou nebo vývarem, rozšlehejte a povařte. Omáčku na maso přeceďte přes cedník. Porce ozdobte nasekanou petrželkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2012 11:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist