Skopová kýta se slaninou a bylinkami

Suroviny

skopové kýty bez kosti
500 g
kuliček jalovce
1 PL
slaniny nakrájené na nudličky
100 g
rozmarýn, tymián, sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme drceným jalovcem a bylinkami. Necháme v chladu několik hodin odpočinout. Potom protkneme kýtu částí slaniny (zbytek nakrájíme na kostičky). Maso opečeme na rozškvařené slanině, podlijeme vodou a pod pokličkou za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2016 7:11| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist