Skandinávský bramborák s petrželí

Suroviny

brambory
1 kg
cibule
1 ks
petržel
1 svazek
hladká mouka
4 PL
vejce
2 ks
sůl
1 KL
pepř
1 KL
olej

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory dáme na síto, necháme odkapat a kuchyňskými papíry vysušíme.

Cibuli oloupeme a nastrouháme. Petržel omyjeme a nasekáme. V míse pak smícháme cibuli, mouku a petržel. Přimícháme vejce, sůl a pepř. Nakonec přidáme brambory a dobře promícháme.

Ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme trochu tuku a přidáme 3 lžíce směsi na bramborák. Tuto hromádku upravíme špachtlí tak, abychom vytvořili placku. Smažíme přibližně 7 minut. Tímto způsobem připravíme postupně všechny bramboráky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.9.2011 10:35| autor: Sarka6

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist