Silvestrovský punč

Suroviny

citron, pomeranč
2 ks
cukr
20 kostek
bílé víno
1/2 l
vejce
1 ks
žloutek
3 ks
voda
1/2 l
rum
1/4 l

Postup přípravy:

1. Do bílého vína vlijeme studenou vodu, přidáme kostky cukru otřené o citrónovou kůru a vejce rozmíchané se žloutky.

2. Ve vodní lázni mícháme do zhoustnutí a po odstavení přidáme rum a šťávu z citrónů (či pomerančů) a silvestrovský punč můžeme podávat.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.12.2010 2:29| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist