Senátorský guláš s čalamádou a kečupem

Suroviny

velké cibule
2 ks
olej či sádlo
3 PL
paprika
1 PL
vepřové maso
500 g
malé cibule
3 ks
čalamáda
1 sklenice
sůl a pepř
1 špetka
kmín
1 špetka
česnek a kečup dle chuti
trocha hladká mouka a voda na zahuštění

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Dvě velké cibule pokrájíme a osmahneme dozlatova. Přidáme papriku, pokrájené vepřové maso a malé cibule pokrájené na kolečka.

Dusíme asi 20 minut, pak přidáme čalamádu, sůl, pepř, kmím, česnek a kečup podle chuti. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.10.2011 8:56| autor: Bobina1

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist