Salát z buřtů s pórkem

Suroviny

buřt
500 g
cibule
2-3 ks
kyselá okurka
2-3 ks
hořčice
1 PL
kečup
3 PL
worcester
3 PL
olej
3 PL
feferonka
1 ks
cukr
1-2 kostky
majonéza
2 malé vaničky
sůl, pepř
dle chuti
zelená část pórku na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Uzeninu, cibuli a okurky nakrájejte na tenká kolečka. Hořčici, kečup, worchester, olej a cukr svařte a nechte vychladnout. Zamíchejte do směsi majonézu a ochuťte solí a pepřem. Přimíchejte nakrájené buřty, cibuli a okurky a dejte do chladu proležet. Přizdobte zelenou částí pórku nakrájenou na nudličky a podávejte s chlebem a pivem.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist