Salát Vinegret

Suroviny

sterilované červené zelí
0,7 l
majonéza s křenem
1 sklenice
měkký salám
20 dkg
cibule
1 ks
plnotučná hořčice
1 PL
sterilovaný hrášek
1 plechovka
pepř
sůl

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme na menší kousky,dáme do mísy a přidáme salám nakrájený na nudličky,cibulku nakrájenou na kostičky a všechny ostatní ingredience, hrášek samozřejmě také bez nálevu. Vše promícháme a necháme v ledničce odležet.

Pro mlsouny a hladovce můžeme ještě přidat 2 vajíčka uvařená natvrdo a protlačená přes salátové tvořítko, které je nakrájí na kostičky.

Podáváme s bílým pečivem. Je vynikající.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist