Salát z tuňáka, fazolí a červené cibule

Suroviny

plechovka cannellini fazolí, propláchnutých a osušených
410 g
malá velmi tence pokrájená červená cibule
1 ks
červený vinný ocet
1 PL
tuňák v extra panenském olivovém oleji
225 g
čerstvě nakrájená petržel
2 PL

Postup přípravy:

Fazole, cibuli a ocet dáme do misky, trochu osolíme a dobře promícháme. Přidáme tuňáka rozděleného na větší kousky i s olejem, polovinu petržele a velkoryse opepříme čerstvě mletým černým pepřem. Promícháme, zbylou petrželí ozdobíme a podáváme se zeleným salátem a křupavým chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist