Salát s vejci a ředkvičkami

Suroviny

vejce
8 ks
naťová cibulka
2 ks
ledový salát
1 ks
ředkvičky
1 svazek
majonéza
150 g
tatarská omáčka
100 g
sůl
mletý bílý pepř
najemno nasekaná pažitka
1 KL

Postup přípravy:

1. Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kostičky, cibulky s natí nasekáme na jemno, ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky.

2. Vše promícháme a přelijeme zálivkou, kterou připravíme tak, že v misce smícháme majonézu s tatarkou, osolíme, opepříme a přidáme pažitku.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2011 8:33| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist