Salát s párky a majonézou

Suroviny

jemné párky
100 g
velká cibule
1 ks
nakládané okurky
6 ks
majolka
hořčice
kečup
sójová omáčka
ocet

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Párky nakrájíme na kolečka a cibuli na proužky. Přidáme na čtvrtiny nakrájené okurky. Do mističky dáme 2 lžíce plnotučné hořčice, 2 malé lžičky sojové omáčky a 2 lžíce kečupu. Podle chuti a přidáme 2 lžíce octa. Vše důkladně promícháme a zalijeme nakrájené párky. Promícháme, přidáme 2 lžíce majolky a opět důkladně promícháme. Salát lze jíst samotný, jako přílohu nebo s pečivem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.10.2011 10:04| autor: Mystic

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist