Salát s kysaným zelím a jablky

Suroviny

kysané zelí
300-350 g
cibule
1 ks
jablka
1-2 ks
lák ze zelí
5 PL
olej
2 PL
cukr

Postup přípravy:

Zelí zcedíme, necháme okapat, dle potřeby překrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, oloupaná jablka nakrájíme na tenké plátky nebo malé kostičky. Lák přisladíme, smícháme s olejem a zalijeme salát.

Lze také ochutit 2 lžícemi nastrouhaného čerstvého křenu nebo nakrájeným čerstvým koprem. Místo jablka lze použít i 2 lžíce ananasového kompotu nakrájeného nadrobno.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.6.2011 3:32| autor: BestEr

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist