Salát s jablky a bramborami

Suroviny

brambory vařené ve slupce
1 kg
naloupaná jablka bez jádřinců
400 g
cibile
100 g
okurky sterilizované
200 g
majonéza
400 g
sladká smetana
150 g
plnotučná hořčice
2 PL
nálev z okurek
sůl
pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Oloupané a vychladnuté brambory a jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kostičky. Jablka lze případně před nakrájením oloupat.

Cibuli jemně nakrájíme na malé kostičky, okurky podélně rozčtvrtíme a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájené suroviny vložíme do mísy.

V samostatné nádobě připravíme majonézovou zálivku z výše uvedených surovin. Vše smícháme v míse, případně ještě dochutíme dle potřeby.

Necháme odležet v chladu, nejlépe do druhého dne.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.12.2011 3:25| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist