Salát s hruškami, uzeným lososem a salátem radicchio

Suroviny

salátu radicchio
300 g
zralé hrušky
200 g
uzeného lososa
8 plátků
citrónu
1 ks
octa balsamico
150 g
medu
150 g
dýňového oleje
50 g
olivového oleje
150 g

Postup přípravy:

Zálivka: hustý ocet balsamico 150 g, med 150 g, dýňový olej 50 g, olivový olej 150 g

Promícháme dýňový olej, ocet balsamico, med a za stálého šlehání přidáváme postupně olivový olej, až získáme hustou hmotu. Omyté hrušky nakrájíme na plátky, ponoříme je do citrónové šťávy a osušíme. Důkladně omytý a osušený salát pokrájíme na nudličky, na něj pak položíme plátek hrušky a nakonec vytvarované růžičky z uzeného lososa. Salát potom zakápneme připravenou zálivkou.

Hodnocení

1.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.8.2016 12:10

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist