Salát s hruškami a sýrem Bleu d´Auvergne

Suroviny

listového špenátu
dle libosti
hrušky
1 ks
sýr Bleu d´Auvergne
hrst vlašských ořechů
1 hrst
olivového oleje
2 PL
tmavého balzamikového octa
1 PL
dijonské hořčice
1/2 ČL
javorový sirup
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Nejprve si připravíme zálivku. Tu si vyrobíme tak, že v misce smícháme olivový olej, balzamikový ocet, dijonskou hořčici a sůl (podle chuti). Pokud máte raději sladší variantu, můžete přidat ještě kapku javorového sirupu. Na talíř naservírujeme listy špenátu a nakrájené hrušky. Vše posypeme rozdrobeným sýrem a vlašskými ořechy. Salát nakonec zakápneme zálivkou a můžeme podávat.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2016 10:42| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist