Salát s rukolou a tuňákem

Suroviny

tuňák v oleji
2 konzervy
malá rajčátka
250 g
rukola
200 g
olivový olej
dle potřeby
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Olej z konzervy nepoužijeme, olej z masa necháme odkapat. Tuňáka promícháme s rukolou, omytými a nakrájenými rajčaty, osolíme opepříme a přelijeme olejem. Podáváme s bílým chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.10.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist