Salát Nicoise

Suroviny

povařené zelené fazolky
200 g
tuňák
plechovka
vejce natvrdo
2 ks
ančovičky
hrst
zelený salát
4 listy
rajčata
4 ks
cibule
1 ks
olivy
hrst
listová petrželka
na ozdobení
nastrouhaná mrkev
hrst
Zálivka
olivový olej
3 lžíce
dijonská hořčice
1 lžička
vinný ocet
2 lžičky
rozdrcený česnek
1 lžička

Postup přípravy:

Listy salátu natrháme na menší kusy, vejce nakrájíme na kolečka nebo dílky, cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata nakrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřinec. Vše opatrně promícháme v míse, přidáme kousky tuňáka ozdobíme nastrouhanou mrkví a přelijeme zálivkou.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist