Rýžový salát se ši-ta-ke

Suroviny

fialové rýže nebo i jiné rýže
150 g
čerstvých hub ši-ta-ke
60 g
malé cukety
1 ks
česneku
1 stroužek
ledového salátu
1/4 ks
cibulky s natí
1 ks
sýru Feta
100 g
třešňových rajčat
12 ks
olivového oleje
4 PL
citronové šťávy
1/2 ks
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rýži propláchněte, zalijte vodou (asi dvojnásobným množstvím), osolte a poduste doměkka. Uvařenou rýži nasypte do mísy, zalijte citrónovou šťávou a promíchejte. Na 2 lžících oleje orestujte na plátky nakrájený česnek a cuketu a přidejte k rýži. Pak na zbylém oleji orestujte nakrájené houby a rovněž dejte do rýže. Osolte, opepřete, přidejte jemně nakrájenou cibulku, nakrájený salát, promíchejte, posypte sýrem a ozdobte rajčátky.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2016 4:28| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist