Rýžové nudle s masem a česnekem

Suroviny

kuřecích prsíček
400 g
vejce
1 ks
sůl, kari
červená paprika
glutasolu
1 špetka
bramborového škrobu
1 PL
vepřové kýty na řízky
400 g
sůl, paprika
česneku
1 stroužek
žlutá paprika
olej na opékání masa
rýžových nudlí
400 g
kousek pórku

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájejte na stejnoměrné kousky, osolte, okořeňte směsí kari koření a promíchejte spolu vejcem a bramborovým škrobem. Naložte i vepřové maso jen s jiným kořením, tedy s trochou papriky, prolisovaným česnekem a třeba i špetkou čili.

Naložené maso pak nechte v chladu nejméně hodinu uležet. Odleželé maso odděleně zprudka opékejte na rozpáleném oleji. Těsně před koncem úpravy přidejte patřičnou papriku nakrájenou na malé kostičky či nudličky. Nakonec maso zalijte trochou vody, kterou jste vypláchli misky od naloženého masa. Během chvilky vše zahoustne a pokrm je hotový.

Rýžové nudle namočte v teplé vodě, aby změkly a pak je osolené uvařte. Hotové sceďte a podávejte.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist