Rychlý medový perník se skořicí

Suroviny

med
200 g
cukr
200 g
hladká mouka
400 g
vejce
3 ks
máslo
50 g
mléko
400 ml
tlučené hřebíčky
5 ks
skořice
1 KL

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Všechny přísady zpracujeme v těsto, které nalijeme do chlebíčkové, dobře vymaštěné formy.
Pečeme asi 40 minut. Hotový moučník můžeme ještě polít čokoládovou polevou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2011 4:31| autor: cadouas

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist