Rybí rajčatová pomazánka

Suroviny

rybičky v tomatě
125 g
sýr lučina
1 ks
sterilovaný celer
50 g
sterilovaná okurka
1 ks
cibule
1 ks
sladká paprika
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Ryby vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Cibuli a zeleninu nakrájíme nadrobno a rozetřeme s lučinou. Okořeníme, pokapeme citrónovou šťávou a přidáme rajčatový nálev z konzervy. Podle chuti dosolíme. Dobře promícháme, necháme vychladit a mažeme na celozrnné toasty nebo jiné druhy pečiva.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.9.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist