Rybí filé na zeleném pepři

Suroviny

mražený filet mořské tresky
4 ks
olivový olej
3 PL
máslo
80 g
hladká mouka
2 PL
vodka nebo pálenka
2 PL
naložený zelený pepř
4 ČL
česnek
1 stroužek
citrón
1/2 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Dvě lžíce oleje smícháme s prolisovaným česnekem a solí. Směsí pokapeme porce ryby. Změklé máslo smícháme s pálenkou a zeleným pepřem. Zbylým olejem vymažeme pekáček a v troubě při 200° C jej necháme ohřát. Potom do něj položíme porce ryby, poprášíme je moukou a pečeme 8 minut. Pak filety otočíme, opět poprášíme moukou, přidáme zelený pepř a pečeme asi 10 minut. Podáváme s rýží nebo různě upravenými bramborami.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist