Rybí filé z Dalmácie s protlakem

Suroviny

rybí filé
300 g
olej
dle potřeby
hladká mouka na obalení
dle potřeby
rajský protlak
20 g
cibule
40 g
česnek
dle chuti
citron
dle chuti
sůl
dle chuti
červená mletá paprika
dle chuti

Postup přípravy:

Porce filé pokapeme citrónem, osolíme a obalíme v mouce. Prudce opečeme na části rozpáleného tuku po obou stranách. Na zbylém tuku zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vmícháme špetku papriky a rajský protlak. Přidáme česnek utřený se solí a zalijeme vařící vodou. Nakonec vložíme opečené rybí filé a dusíme ještě zhruba 15 minut. Servírujeme s brambory. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 2:02| autor: lenkatumova (-)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist