Rybí filé v pivním těstíčku

Suroviny

rybího filé
400 g
piva
4 PL
oleje
200 g
hladké mouky
120 g
vajec
2 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Žloutky rozšleháme s pivem. Ušleháme tuhý sníh z bílků, osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Nakrájené filé namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji.
 

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2016 10:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist