Rybářova sekaná z ryb s česnekem

Suroviny

ryba (amur, kapr, tolstobik)
cca 4 kg
koření podravka
velká cibule
1 hrnků
velká palice česnek
1 ks
rohlíky namočené v mléce
2-3 ks
suché rohlíky
2-3 ks
vejce
3 hrnků
koření na mleté maso
sůl
strouhanka na obalení

Postup přípravy:

1. Vykuchanou rybu zbavíme kůže, rozporcujeme a dáme vařit do osolené vody, přidáme trochu koření ponravka a vaříme cca půl hodiny.

2. Vychladlé porce ryby vykostíme.

3. Oloupeme paličku česneku, cibuli a spolu s rohlíky namáčenými v mléce a suchými rohlíky spolu s vykostěnou rybou umeleme na masovém mlýnku.

4. Umletou směs ochutíme kořením na mleté maso, přisolíme a přidáme 3 celá vejce.

5. Vše dobře propracujeme a vytvoříme 2 šišky sekané, které obalíme strouhankou a dáme na vymaštěném pekáči péct do trouby.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.1.2011 5:14| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist