Rumové špičky se skořicí

Suroviny

perník na strouhání
200 g
švestková povidla
1 PL
rum
2-3 PL
skořice
1 ČL
citrónová šťáva
1 ČL
citrónová kůra z bio citrónu
1/2 ČL
mletý vlašský ořech
dle potřeby
skořice na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

V misce rozmíchejte švestková povidla s rumem, skořicí, citrónovou šťávou i kůrou, zahustěte jemně nastrouhaným perníkem a nakonec podle potřeby jemně mletými vlašskými ořechy. Vytvořte špičky a ještě lepivé je obalte ve skořici smíchané s moučkovým cukrem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.12.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist