Roštěnky se zeleninou a omáčkou

Suroviny

roštěnec
400 g
škrobová moučka
2 ČL
chilli
2 špetky
nasekaný česnek
2 stroužky
olej
2 PL
malá cuketa
1 ks
brokolice
150 g
rajče
3 ks
sůl, pepř
dle chuti
kečup
125 ml
hořčice
1 ČL
sójová omáčka
1 PL
sladkokyselá okurka
2 ks
cukr
1 ČL

Postup přípravy:

Omáčka: 125 ml kečupu, 1 lžička hořčice, 1 lžíce sójové omáčky, 2 sladkokyselé okurky, 1 lžička cukru, špetka chilli

Maso nakrájejte na nudličky po vlákně, dejte ho do misky, přidejte škrobovou moučku, sůl, pepř, chilli, česnek, lžíci oleje, promíchejte a v chladu nechte chvilku rozležet. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji upečte maso doměkka. Pak k němu přidejte na nudličky nakrájenou cuketu, předem spařenou a na růžičky rozebranou brokolici, nakrájená rajčata a krátce poduste. Promíchejte všechny přísady na omáčku v hrnku a nalijte je do páve, promíchejte a jen krátce prohřejte. Podávejte s těstovinami, rýží nebo pečivem.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist