Roštěnky s rajčaty a šunkou

Suroviny

roštěnky
4 ks
slanina
30 g
máslo
30 g
rajčata
150 g
kečup
30 g
šunka
50 g
sůl
pepř
hladká mouka
petrželka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme, okraje nařízneme a opečeme na másle a na kostičky nakrájené slanině. Pak je vyjmeme a do tuku přidáme na plátky nakrájená rajčata, která opečeme. Přidáme k nim roštěnky a šťávu necháme vydusit. Zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vodou a provaříme. Nakonec můžeme pro dochucení přidat ještě kečup. Na talíři obložíme roštěnky rajčaty, zalijeme šťávou a posypeme nasekanou šunkou a petrželkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2011 4:48| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist