Roláda se šunkovou lučinou a ovocem

Suroviny

lučina (nebo žervé)
150-200 g
máslo
1 PL
dušená šunka v plátcích
250 g
sýr eidam v plátcích
250 g
sůl
dle chuti
kari koření nebo křen
dle chuti
ananasový nebo broskvový kompot
dle chuti

Postup přípravy:

Změklé máslo utřete s lučinou dohladka. Ochuťte solí a kari kořením nebo křenem. Na tác nebo plech rozložte alobal nebo svačinový papír. Plátky šunky naskládejte vedle sebe na alobal, na ně naskládejte plátky sýra a celou plochu potřete pomazánkou. Kompot slijte a ovoce nechte dobře okapat. Kousek od kraje delší strany vytvořte pruh z kousků ananasu nebo z půlek broskví. Pomocí alobalu zarolujte roládu, zabalte ji do alobalu nebo fólie a uložte do chladu alespoň na 2 hodiny. Ostrým nožem ji nakrájejte na plátky a podávejte s pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist