Rizoto po římsku s bůčkem a rajčaty

Suroviny

rýže
300 g
sádlo
30 g
vepřový bůček
60 g
cibule
2 ks
sůl,pepř
cukr
sýr strouhaný

Postup přípravy:

Rajčata ponoříme na 10 sekund do vařící vody, oloupeme a drobně nakrájíme. Cibuli a bůček drobně nakrájíme, osmažíme na sádle, přidáme rajčata, sůl, pepř a dusíme, až omáčka zhoustne. Podle chuti osladíme. Mezitím uvaříme rýži v osolené vodě, měkkou scedíme a necháme dobře odkapat. Rozdělíme ji na talíře, přelijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a podáváme.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.12.2010 11:11| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist