Restované zelené fazolky se šunkou

Suroviny

zelených fazolových lusků
500 g
šunky
150 g
česneku
2 stroužky
čerstvý tymián
dle chuti
máslo
dle potřeby
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Fazolky propláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat, pak jim zařízneme špičaté konce. Připravené fazolky nasypeme do vroucí vody a necháme 5 minut povařit. Scedíme a necháme opět důkladně okapat. Na vyšší pánvi rozpálíme máslo, přidáme fazolky, nakrájenou šunku a za stálého míchání zhruba 5 minut restujeme. Na závěr přidáme nakrájený česnek, nasekaný tymián, osolíme a opepříme. Podáváme teplé jako přílohu k masu, drůbeži, rybě nebo samotné jako lehkou večeři.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.3.2016 8:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist