Restovaná kuřecí prsa s česnekem a bazalkou

Suroviny

kuřecí prsa
4 ks
sójová omáčka
4 PL
česnek
3-4 stroužky
grilovací koření
2 KL
šťáva z pomeranče dle chuti
hladká mouka
sůl dle chuti
pepř dle chuti
olej
bazalka dle chuti

Postup přípravy:

Příprava marinády: Prolisovaný česnek vymícháme s olejem, nalijeme pomerančovou šťávu, dáme sojovou omáčku a bazalku, vše promícháme. Kuřecí prsa bez kůže rozřízneme na větší plátek, jemně naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme. Prsa naložíme do marinády a necháme přes noc v chladu marinovat. Druhý den smícháme hladkou mouku (množství potřebné na obalení) se 2 lžičkami grilovacího koření. Maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a obalíme v ochucené mouce. Restujeme na pánvi v dostatečném množství oleje. Příloha – bramborová kaše.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 5:47| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist