Regatony se salámovou omáčkou

Suroviny

větší trubky nebo jiné těstoviny
500 g
měkká klobása (ostravská, šunková)
400 g
červená cibule
2 ks
slepičí bujón
200 ml
hladká zelená petrželka
1 svazek

Postup přípravy:

Klobásy oloupejte, umelte nebo jemně nasekejte, dejte na rozehřátou pánev a asi 5 minut opékejte a míchejte (pokud pustí uzenina příliš tuku, odlijte ho nebo odsajte papírovou utěrkou). Pak přidejte na kostičky nakrájenou cibuli a dál opékejte, až cibule začne zlátnout. Podlijte vývarem a asi ještě 2 minuty vařte. Mezitím uvařte těstoviny, sceďte je, promíchejte s omáčkou a nasekanou zelenou petrželkou.

Tip: můžete podávat i posypané sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist