Polévka z hlívy

Suroviny

cibule
1 ks
celeru
1/4 ks
mrkev
1 ks
petržel
1 ks
hlíva ústřičná
200 g
máslo
1 PL
česnek
1 ks
mletá paprika
1 PL
instantní jiška
2 PL
pepř
1 špetka
sůl
1 špetka
majoránka
1 špetka

Postup přípravy:

 Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibule nakrájíme na tenké plátky. Mrkev, celer a petržel nakrájíme na kostičky a drobně pokrájíme nožičky hlívy. Cibuli necháme na másle zesklovatět, pak přidáme směs zeleniny, nožičky hlívy a mletou papriku. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme téměř doměkka. Přidáme hlavičky hlívy krájené „přes vlákno“ a ještě chvíli povaříme. Zahustíme instantní jíškou, podle chuti opepříme a dochutíme rozetřeným česnekem a majoránkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2012 6:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist