Jednoduché a výborné rizoto s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí prsa (nebo stehenní řízky)
500 g
žampiony v konzervě
1 ks
mražená zelenina Bonduelle
1 balení
šlehačka ke šlehání
100 ml
rýže
2 balíčky
sůl, pepř, kari
olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s trochou oleje a necháme maso chvíli restovat. Tak cca po 5 minutách vložíme zmraženou zeleninu Bonduelle a žampiony. Okořeníme – sůl, pepř, kari koření (podle chuti).

Maso orestujeme, popř. podléváme vodou a necháme změknout. Mezitím si uvaříme rýži v osolené vodě. Po dovaření dáme rýži k připravenému masu, zalijeme šlehačkou ke šlehání a ještě chvíli necháme povařit. Pro milovníky sýru Niva doporučuji ještě nastrouhat trochu Nivy :).

Jídlo je hotové. Dobrou chuť! 🙂

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 20x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 8:02

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist