Ražniči se slaninou a masem

Suroviny

vepřová panenka
400 g
drůbeží prsa
400 g
slanina
200 g
klobása
2 ks
paprika
2 ks
cibule
3 ks
olej
dle potřeby
bazalka a oregano
1 KL
grilovací koření
1 balíček
sůl,pepř
dle chuti
sekané zelené bylinky
4 PL

Postup přípravy:

Na marinádu: olej podle potřeby, 1 lžička bazalky a organa, 1 sáček grilovacího koření, sůl a pepř dle chuti , 4 lžíce sekaných zelených bylinek

Silnější špalíčky vepřové panenky slabě naklepeme a naložíme přes noc do marinády s olejem a grilovacím kořením. Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a také naložíme přes noc do olejové marinády se solí, pepřem a zelenými bylinkami.

Druhý den napichujeme kousky vepřového a kuřecího masa střídavě na jehly a prokládáme plátky slaniny, kolečky klobásy, kousky cibule a papriky. Grilujeme pozvolna asi 30 minut. Dají se připravit i doma v troubě.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist