Ravioli se špenátem a mozarellou

Suroviny

raviol plněné ricottou a bylinkami (250 g)
1 balení
zmražený listový špenát (kuličky)
8 ks
slanina
2 ks
sladká smetana
200 ml
mozarella
1 ks
olej
1 PL
česnek
1 ks
sůl, bílý pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Ravioli uvaříme podle návodu, špenát rozmrazíme, česnek prolisujeme, slaninu a mozarellu nakrájíme na menší kostičky. Na pánvi seškvaříme slaninu, přidáme česnek, krátce osmahneme a přidáme špenát. Pak přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a na mírném ohni provaříme, aby špenát změkl a smetana trošku zhoustla. Do této směsi vsypeme uvařené ravioli a polovinu nakrájené mozarelly, prohřejeme a pak posypeme zbytkem mozarelly.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.5.2015 12:49| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist