Rajčatová smetanová polévka se sýrem

Suroviny

mléka
1 a 1/2 l
hladké mouky
5 dkg
čerstvých rajčat
40 g
másla
3 dkg
sýra
3 dkg
sůl, cukr, pepř, petrželka

Postup přípravy:

V části mléka rozmícháme do hladka mouku a přelijeme do zbylého horkého mléka. Povaříme. Rajčata rozdusíme a prolisujeme přes síto. Osolíme, přisladíme a okořeníme podle chuti. Nakonec ozdobíme petrželkou, strouhaným sýrem a plátkem vajíčka uvařeného natvrdo

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist