Ragú ze zvěřiny s červeným vínem

Suroviny

zvěřina (srnčí, jelení, dančí, divočák)
600 g
hladká mouka
1 PL
červené víno
300 ml
tymián
2 větvičky
divoké koření
1 ČL
cibule
2 ks
olej
4 PL
kečup
150 ml
čerstvá široká nudle
250 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky, promíchejte s kořením a moukou. V kastrole rozehřejte olej, přidejte nakrájenou cibuli a maso a za stálého míchání opékejte ze všech stran. Podlijte vínem, přidejte kečup, tymián, promíchejte a zvolna duste doměkka. Podle potřeby podlévejte vodou nebo vývarem. Když je maso skoro měkké, uvařte těstoviny.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist