Rafinovaná palačinka

Suroviny

čerstvý listový špenát
100 g
bílý jogurt
300 ml
jablka
2 ks
uzený bok
200 g
limetky
4 ks
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

Postup přípravy:

Osmahnutý uzený bok nakrájíme nadrobno, promícháme s jogurtem, osolíme, opepříme, zakápneme šťávou z jedné limetky, přidáme nakrájené neloupané jablko a listový špenát. Touto směsí naplníme hotovou palačinku. Palačinku překrojíme, položíme na talíř a obložíme zbylými surovinami.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.1.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist