Raffaello řezy

Suroviny

moučkový cukr
3/4 hrnku
vejce
2 ks
mléko
1 hrnek
polohrubá mouka
2 hrnky
olej
1/4 hrnku
kypřící prášek do pečiva
1 ks
strouhaný kokos
1/2 hrnku
šlehačka
1 ks

Postup přípravy:

těsto: 1/2 hrnku moučkového cukru, 2 vejce, 1 hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1/4 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva

posyp: 1/2 hrnku strouhaného kokosu, 1/4 hrnku moučkového cukru, 1 šlehačka

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Utřít vejce s moučkovým cukrem, přidat olej, polohrubou mouku, mléko a prášek do pečiva. Vylít na vymazaný a vysypaný plech s vyšším okrajem.

Smíchat cukr s kokosem a hustě posypat. Péct cca 30 minut na 170 °C. Kokos na povrchu zrůžoví, nesmí se připálit, jinak zhořkne.

Když jsou řezy hotové, hned je po vyndání z trouby polít 33% šlehačkou. Trošku to zasyčí, ale řezy šlehačku natáhnou a krásně zvlhnou. Necháme je vystydnout.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.5.2012 4:53| autor: Kiiikiiisecek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist