Pyré s citronem

Suroviny

dužiny z červeného melounu
2 kg
želírovacího cukru
2 kg
citrónu
6 ks

Postup přípravy:

Meloun odpeckujeme, nakrájíme na kousíčky, dáme do hrnce, přidáme želírovací cukr, kůru a štávu z citrónů a necháme 4 hodiny uležet. Pak uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme 4 minuty. Horké plníme do sklenic.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.10.2013 3:34| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist