Pstruzi na houbách se smetanou

Suroviny

pstruzi
dle počtu stolovníků ks
sůl
mletý bílý pepř
kmín
1/2 KL
hladká mouka
4 PL
máslo
100 g
čerstvé houby
250 g
česnek
2 stroužky
smetana
250 ml

Postup přípravy:

Omyté pstruhy osolíme, opepříme, pokmínujeme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpustíme 4 lžíce másla a pstruhy opečeme po obou stranách.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Houby očistíme a pokrájíme, česnek nasekáme najemno. V jiné pánvi rozpustíme zbylé máslo, přidáme houby s česnekem, orestujeme, zalijeme smetanou a povaříme 10 minut. Pstruhy přendáme do pekáčku, přelijeme houbovou omáčkou a pečeme při 180°C asi 20 minut.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.10.2011 4:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist