Pstruh ve slaninovém kabátku se smetanou

Suroviny

menší pstruzi
4 ks
anglická slanina
8 plátků
zakysaná smetana
250 g
chilli
1 špetka
paprika
1 ČL
cukr
1 ČL
olej
1 ČL
sůl, drcený pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vykuchané a očištěné pstruhy uvnitř i zvenku posolte, zabalte do plátků slaniny a vložte do olejem vytřené pečící nádoby. Dejte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte asi 15 minut. Zakysanou smetanu rozmíchejte se solí, pepřem, chilli, paprikou a cukrem, nalijte na ryby a ještě 5 minut zapékejte. Podávejte s bramborami a salátem.

Hodnocení

1.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist