Povidla z jablek

Suroviny

voda
300 ml
jablko
800 g
cukr krupice
200 g
rozinky
50 g
rum
40 ml

Postup přípravy:

Cukr rozpustíme na karamel, zalijeme vodou a rumem a necháme rozvařit. Pak přidáme rozinky a oloupaná a nadrobno nakrájená jablka a cca 20 minut podusíme až se voda vyvaří. Necháme vychladnout.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.9.2014 12:05| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist